Voluntariat

Voluntariatul – dorinţă şi implicare la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu”

Câțiva elevi inimoși, sensibili la problemele celor din jurul lor și plini de inițiativă – Duciuc Adina (clasa a XI-a A), Caliniuc Emilia, Bivol Iuliana (clasa a X-a A) şi Grigoraş Ionuţ (clasa a XI-a C) – îndrumaţi de doamnele profesor Ciobanu Iustina, Horga Irina, Şovea Angela şi Rebenciuc Simona, au demarat un proiect de voluntariat în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, proiect denumit ,,SĂ NE FACEM VIAŢA FRUMOASĂ UNII ALTORA!”

În data de 31 mai 2013  elevii şi profesorii implicaţi în proiect au desfăşurat o primă activitate, sărbătorind ziua de 1 Iunie împreună cu copiii şi tinerii din Casa de Tip Familial „Colţ Alb”- Suceava.

Participanții la această activitate țin să mulțumească tuturor elevilor Colegiului tehnic ”Samuil Isopescu” și profesorilor lor pentru sprijinul acordat în acțiunea de colectare a fondurilor necesare oferirii cadourilor copiilor vizitați.

Toți cei care doresc să se implice în acest proiect sunt bineveniți! Doar ÎMPREUNĂ putem să ne facem viața frumoasă unii altora!

 

La Casa de tip Familial Adâncata

  

La DGASPC – Centrul de Recuperare Suceava

 

D-na profesoară Genoveva Purice, împreună cu elevii de la clasele a XII-a A şi a XII-a E au desfăşurat o acţiune de voluntariat la Centrul de Recuperare pentru Copilul cu Dizabilităţi Suceava.
Activitatea s-a desfăşurat pe 18 decembrie 2012 şi a constat în oferirea de cadouri copiilor cu dizabilităţi cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.
Acţiunea de înscriere în proiectul educaţional “Calendarul sănătăţii” care se derulează în C.T. “Samuil Isopescu”. Ea marchează ziua de 3 decembrie Ziua Internaţională a persoanelor cu deficienţe.